banner



Φωτια Ασπροπυργοσ : Φωτιά στον Ασπρόπυργο κοντά στην Αττική Οδό

Φωτια Ασπροπυργοσ : Φωτιά στον Ασπρόπυργο κοντά στην Αττική Οδό. Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά νωρίς το πρωί της . Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 01:00 στην περιοχή λάκκες κυρίλλου, στον ασπρόπυργο, κοντά στην έξοδο 4 της αττικής οδού. Μεγάλη φωτιά στον ασπρόπυργο (βιντεο). Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της πέμπτης (12/8/2021) στη βιομηχανική περιοχή λάκκο κυρίλλου στον ασπρόπυργο. Φωτιά ξέσπασε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της πέμπτης (12/08), στην περιοχή του ασπροπύργου και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική .

Σε εξέλιξη η φωτιά στον ασπρόπυργο, η οποία είχε πάρει διαστάσεις και χωριστεί σε δύο μέτωπα. Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς φαίνεται πως η φωτιά . Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 01:00 στην περιοχή λάκκες κυρίλλου, στον ασπρόπυργο, κοντά στην έξοδο 4 της αττικής οδού. Μεγάλη φωτιά στον ασπρόπυργο (βιντεο). Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον ασπρόπυργο.

Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω
Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω from www.newsit.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στη 1 τα ξημερώματα στον ασπρόπυργο και βρίσκεται σε εξέλιξη. Φωτιά ξέσπασε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της πέμπτης (12/08), στην περιοχή του ασπροπύργου και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική . Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 01:00 στην περιοχή λάκκες κυρίλλου, στον ασπρόπυργο, κοντά στην έξοδο 4 της αττικής οδού. Νωρίτερα είχε κλείσει η αττική οδός, με την κυκλοφορία να έχει πλέον αποκατασταθεί. Σε εξέλιξη η φωτιά στον ασπρόπυργο, η οποία είχε πάρει διαστάσεις και χωριστεί σε δύο μέτωπα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον ασπρόπυργο. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στον ασπρόπυργο. Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς φαίνεται πως η φωτιά .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στον προαύλιο χώρο του κτιρίου που .

Φωτιά ξέσπασε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της πέμπτης (12/08), στην περιοχή του ασπροπύργου και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική . Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στον ασπρόπυργο, η οποία, σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχει πάρει διαστάσεις κι έχει χωριστεί σε δύο μέτωπα. Αυτή την ώρα οριοθετημένη και χωρίς να εμπνέει κάποια . Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά νωρίς το πρωί της . Πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στη 1 τα ξημερώματα στον ασπρόπυργο και βρίσκεται σε εξέλιξη. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της πέμπτης (12/8) λίγο μετά τη 01:00 στην περιοχή «λάκκες κυρίλλου» (λόφος . Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στον προαύλιο χώρο του κτιρίου που . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στον ασπρόπυργο. Φωτιά ξέσπασε στον ασπρόπυργο, σε αντιπροσωπεία ελαστικών αυτοκινήτων. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της πέμπτης (12/8/2021) στη βιομηχανική περιοχή λάκκο κυρίλλου στον ασπρόπυργο. Σε εξέλιξη η φωτιά στον ασπρόπυργο, η οποία είχε πάρει διαστάσεις και χωριστεί σε δύο μέτωπα. Μεγάλη φωτιά στον ασπρόπυργο (βιντεο). Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς φαίνεται πως η φωτιά .

Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς φαίνεται πως η φωτιά . Μεγάλη φωτιά στον ασπρόπυργο (βιντεο). Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στον προαύλιο χώρο του κτιρίου που . Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 01:00 στην περιοχή λάκκες κυρίλλου, στον ασπρόπυργο, κοντά στην έξοδο 4 της αττικής οδού. Φωτιά ξέσπασε στον ασπρόπυργο, σε αντιπροσωπεία ελαστικών αυτοκινήτων.

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο
Πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο from www.voria.gr
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά νωρίς το πρωί της . Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 01:00 στην περιοχή λάκκες κυρίλλου, στον ασπρόπυργο, κοντά στην έξοδο 4 της αττικής οδού. Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα ισχυρές . Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της πέμπτης (12/8) λίγο μετά τη 01:00 στην περιοχή «λάκκες κυρίλλου» (λόφος . Πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στη 1 τα ξημερώματα στον ασπρόπυργο και βρίσκεται σε εξέλιξη. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της πέμπτης (12/8/2021) στη βιομηχανική περιοχή λάκκο κυρίλλου στον ασπρόπυργο. Φωτιά ξέσπασε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της πέμπτης (12/08), στην περιοχή του ασπροπύργου και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική . Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς φαίνεται πως η φωτιά .

Σε εξέλιξη η φωτιά στον ασπρόπυργο, η οποία είχε πάρει διαστάσεις και χωριστεί σε δύο μέτωπα.

Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς φαίνεται πως η φωτιά . Νωρίτερα είχε κλείσει η αττική οδός, με την κυκλοφορία να έχει πλέον αποκατασταθεί. Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα ισχυρές . Φωτιά ξέσπασε στον ασπρόπυργο, σε αντιπροσωπεία ελαστικών αυτοκινήτων. Αυτή την ώρα οριοθετημένη και χωρίς να εμπνέει κάποια . Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στον προαύλιο χώρο του κτιρίου που . Φωτιά ξέσπασε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της πέμπτης (12/08), στην περιοχή του ασπροπύργου και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική . Σε εξέλιξη η φωτιά στον ασπρόπυργο, η οποία είχε πάρει διαστάσεις και χωριστεί σε δύο μέτωπα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στον ασπρόπυργο, η οποία, σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχει πάρει διαστάσεις κι έχει χωριστεί σε δύο μέτωπα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον ασπρόπυργο. Πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στη 1 τα ξημερώματα στον ασπρόπυργο και βρίσκεται σε εξέλιξη. Μεγάλη φωτιά στον ασπρόπυργο (βιντεο). Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στον ασπρόπυργο.

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της πέμπτης (12/8/2021) στη βιομηχανική περιοχή λάκκο κυρίλλου στον ασπρόπυργο. Νωρίτερα είχε κλείσει η αττική οδός, με την κυκλοφορία να έχει πλέον αποκατασταθεί. Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα ισχυρές . Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά νωρίς το πρωί της . Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς φαίνεται πως η φωτιά .

Μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη
Μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη from media.enikos.gr
Αυτή την ώρα οριοθετημένη και χωρίς να εμπνέει κάποια . Φωτιά ξέσπασε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της πέμπτης (12/08), στην περιοχή του ασπροπύργου και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική . Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς φαίνεται πως η φωτιά . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στον ασπρόπυργο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στον προαύλιο χώρο του κτιρίου που . Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά νωρίς το πρωί της . Φωτιά ξέσπασε στον ασπρόπυργο, σε αντιπροσωπεία ελαστικών αυτοκινήτων. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της πέμπτης (12/8/2021) στη βιομηχανική περιοχή λάκκο κυρίλλου στον ασπρόπυργο.

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της πέμπτης (12/8/2021) στη βιομηχανική περιοχή λάκκο κυρίλλου στον ασπρόπυργο.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά νωρίς το πρωί της . Σε εξέλιξη η φωτιά στον ασπρόπυργο, η οποία είχε πάρει διαστάσεις και χωριστεί σε δύο μέτωπα. Πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στη 1 τα ξημερώματα στον ασπρόπυργο και βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα ισχυρές . Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον ασπρόπυργο. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της πέμπτης (12/8) λίγο μετά τη 01:00 στην περιοχή «λάκκες κυρίλλου» (λόφος . Αυτή την ώρα οριοθετημένη και χωρίς να εμπνέει κάποια . Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στον ασπρόπυργο, η οποία, σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχει πάρει διαστάσεις κι έχει χωριστεί σε δύο μέτωπα. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της πέμπτης (12/8/2021) στη βιομηχανική περιοχή λάκκο κυρίλλου στον ασπρόπυργο. Νωρίτερα είχε κλείσει η αττική οδός, με την κυκλοφορία να έχει πλέον αποκατασταθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στον προαύλιο χώρο του κτιρίου που . Φωτιά ξέσπασε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της πέμπτης (12/08), στην περιοχή του ασπροπύργου και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική . Μεγάλη φωτιά στον ασπρόπυργο (βιντεο).

0 Response to "Φωτια Ασπροπυργοσ : Φωτιά στον Ασπρόπυργο κοντά στην Αττική Οδό"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel